پتروشیمی خوزستان ، نگین پلیمری خاورمیانه

۰۹:۵۶ (سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸)
اخبار مرتبط
نسخه چاپی نسخه چاپی

پتروشیمی خوزستان به عنوان نخستین مجتمع تولید کننده دو نمونه برجسته از پلیمرهای مهندسی یعنی "پلی کربنات " و "رزین اپوکسی " در خاورمیانه است.

به گزارش دفتر خبری ماهشهر ، تولیدات این مجتمع علاوه بر رونق صنعت و اقتصاد داخلی و جلوگیری از واردات محصولات و کالاهای مرتبط با ارزش افزوده بالا ، مانع از خروج میزان قابل توجهی ارز از کشور می شود.

 از خواص این پلیمرها ، داشتن مقاومت بالای حرارتی ، شیمیایی و خوردگی به همراه خواص الکتریکی قابل قبول و انعطاف پذیری در طراحی و شکل دهی است ."پلی کربنات" و "رزین اپوکسی "دو نمونه گرما نرم و گرما سخت از این نوع پلیمرها هستند که به علت داشتن کاربردهای متنوع ، در مقیاس جهانی با حجم بالایی تولید و مصرف می شوند. پوشش های تخصصی و پر مصرف ، صنایع اتومبیل سازی ، ساخت اسباب و لوازم طبی ، تجهیزات اداری ، صنایع الکترونیک، چسب ها و کفپوش ها از عمده زمینه های مصرف این دو نوع پلیمر مهندسی به شمار می رود.

گفتنی است، این مجتمع عهده دار اجرای طرح تولید پلیمرهای مهندسی در محدوده منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی است.

 نظر شما درباره خبر 

نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر شما :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)


کد وارد شده صحیح نیست


 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما NIPNA RSS